Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen

Norton Identity Safe hjelper deg med å administrere sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Identity Safe tilbyr sikker oppbevaring av følgende:

• Påloggingsinformasjon som bruker-IDer og passord til e-postkontoer.

• Personlig informasjon som adresse, fødselsdato og passnummer.

• Kredittkortdetaljer som kortnummer og utløpsdato.

I vinduet Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen kan du validere påloggingsinformasjonen for din Norton Account for å opprette et nettbasert hvelv. Den angitte e-postadressen brukes til å finne din aktuelle Norton Account.

Du finner følgende alternativer i vinduet Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen :

E-postadresse

Her kan du vise e-postadressen du brukte til å opprette din Norton Account.

Passord

Oppgi passordet du brukte til å opprette din Norton Account.

Glemt passordet?

Med dette alternativet kan du få tak i passordet til Norton-kontoen din.

Hvis du glemmer Norton Account-passordet, kan du få et midlertidig passord ved å klikke på koblingen Har du glemt passordet?. Du må bruke den samme e-postadressen som du oppga da du opprettet din Norton Account. Symantec sender et midlertidig passord til e-postadressen. Du må tilbakestille passordet etter at du har logget deg på Norton Account.

Endre e-postadresse

Her kan du endre e-postadressen.

Neste

Med dette alternativet kan du logge på Norton Account.

Du må logge på Norton-kontoen for å opprette et skyhvelv.

Om Norton Identity Safe

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Opprette din Norton-konto

Om sikkerhetsinnstillinger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70596070_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013