Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen

I Norton Identity Safe kan du opprette et skyhvelv der du kan lagre Identity Safe-data. Du må logge på Norton-kontoen for å opprette et skyhvelv. Identity Safe-data lagres på Internett gjennom Norton-kontoen.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton Account, kan du logge på med påloggingsopplysningene dine.

Du finner følgende alternativer i vinduet Konfigurere Norton Identity Safe-kontoen :

E-postadresse

Her kan du angi e-postadressen du brukte til å opprette din Norton Account.

Neste

Finner din Norton Account som er tilknyttet den angitte e-postadressen.

Hvis du ikke har en Norton Account, omdirigeres du automatisk til vinduet Opprett en ny Norton Account.

Om Norton Identity Safe

Opprette din Norton-konto

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70596069_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013