Åpne det nettbaserte hvelvet

Norton Identity Safe hjelper deg med å administrere sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Med Identity Safe-funksjonen kan du bruke dine Identity Safe-data når du er ute og reiser. Du kan opprette et skyhvelv og lagre dataene der. Du kan få tilgang til personlige Identity Safe-data fra enhver datamaskin som er koblet til Internett.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto.

Du finner følgende alternativer i vinduet Åpne det nettbaserte hvelvet :

Skriv inn Identity Safe-passordet for å få tilgang til lagret påloggingsinformasjon

Her kan du skrive inn Identity Safe-passordet for skyhvelvet.

Vis passordhint

Her kan du se passordhintet du skrev inn da du konfigurerte Identity Safe-hvelvet.

Åpne hvelv

Med dette alternativet kan du logge deg på skyhvelvet.

Opprett nytt hvelv

Her kan du tilbakestille skyhvelvet og opprette et nytt hvelv.

Ved å tilbakestille skyhvelvet, blir dataene i skyhvelvet permanent slettet.

Om Norton Identity Safe

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Redigere eller slette pålogginger

Legge til lommebok.

Redigere eller slette en merknad

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70596068_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013