Redigere merknader

I delen Redigere merknader i Norton Identity Safe kan du lagre og administrere sensitive personopplysninger. Hvis du har flere identifikasjonsnumre, kan det være vanskelig å styre alle sammen. Med Redigere merknader kan du lagre alle sensitive opplysninger på en svært sikker måte, og du kan enkelt bruke dem når du er på Internett. I Redigere merknader kan du legge til informasjon som for eksempel personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og passnummer.

Du kan også lagre private kontoer, låskoder, dokumenter, notater, bonuskortnummer, bankkontonummer, spørsmål vedrørende sikkerhetsutfordringer, samt juridiske og økonomiske opplysninger.

Du får følgende alternativer:

Navn

Her kan du vise listen over alle merknader du har opprettet.

Listen oppdateres når du lagrer merknadene du angir i Detaljer -området.

Detaljer

Her kan du angi navn på samt informasjon om merknadene du oppretter.

Opprette nye merknader

Med denne funksjonen kan du opprette nye merknader.

Lagre

Med denne funksjonen kan du lagre nye merknader.

Dette alternativet er kun tilgjengelig når du redigerer eller oppretter merknader.

Redigere merknader

Med denne funksjonen kan du redigere en merknad.

Slette merknader

Med denne funksjonen kan du slette en merknad.

Redigere eller slette en merknad

Om sikkerhetsinnstillinger

Om import- og eksportinnstillinger

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70595364_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013