Om Innstillinger for weblesing

Med Surfealternativer i Norton Password Manager kan du konfigurere hvordan du vil at Password Manager skal fungere når du er på nettet.

Symantec anbefaler at du beholder standardinnstillingene for surfing.

Du kan bruke Surfealternativer til å gjøre følgende:

• Konfigurere Password Manager til å vise pålogginger og adresser når du besøker et nettsted.

• Aktivere eller deaktivere automatisk utfylling med påloggingsinformasjonen din når du besøker et nettsted

• Slå av eller på nettleserens passordbehandling

• Lagre brukerinformasjon automatisk når du besøker et nettsted

Hvis du vil åpne Innstillinger for weblesing i Windows, klikker du på innstillinger -ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet i Norton Password Manager. Deretter klikker du på fanen Surfing.

Velg mellom følgende alternativer:

Lagre påloggingsinfo

Du kan konfigurere følgende alternativer:

• Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer:

• Alltid

• Nei

• Spør

• Slå av eller på nettleserens passordbehandling : Lar deg angi hvordan du vil at nettleserens passordbehandling skal fungere. Velg mellom følgende alternativer:

• Ja

• Nei

• Spør

Infolinje

Du kan konfigurere følgende alternativer:

• Vise min påloggingsinformasjon når jeg har flere pålogginger for ett nettsted : Viser påloggingsinformasjon hver gang du besøker et nettsted som har flere pålogginger.

• Vis mine utfyllingsalternativer hver gang jeg besøker et nettsted med et skjema : Viser adresser hver gang du besøker et nettsted med skjemaer for å fylle ut personopplysninger.

• Be meg om å åpne hvelvet : Ber deg om å åpne hvelvet ditt hver gang du besøker et nettsted med felter som skal fylles ut.

Fyller

Fyll inn mine pålogginger automatisk når jeg besøker nettsteder : Fyller inn påloggingsinformasjon automatisk når du besøker et nettsted.

Automatisk utfylling på nettsteder med sikkerhetstrusler : Lar deg angi hvordan du vil at Password Manager skal reagere på nettsteder med sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer:

• Ja

• Nei

• Spør

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018