Om surfeinnstillinger

Med Surfealternativer i Norton Identity Safe kan du konfigurere hvordan du vil at Identity Safe skal fungere når du er på nettet.

Symantec anbefaler at du beholder standardinnstillingene for surfing.

Du kan bruke Surfealternativer til å gjøre følgende:

• Konfigurere Identity Safe til å vise påloggingsinformasjon og adresser når du besøker et nettsted.

• Aktivere eller deaktivere automatisk utfylling med påloggingsinformasjonen din når du besøker et nettsted

• Slå av eller på nettleserens passordadministrator

• Lagre brukerinformasjon automatisk når du besøker et nettsted

Hvis du vil åpne Surfealternativer i Windows, klikker du på innstillinger -ikonet (tannhjulet) i hovedvinduet i Norton Identity Safe, og klikker så på fanen Surfing.

Hvis du vil åpne Surfealternativer på Mac, klikker du på Norton Identity Safe på menylinjen, og klikker på Innstillinger og deretter på fanen Surfing.

Velg mellom følgende alternativer:

Lagre påloggingsinfo

Du kan konfigurere følgende alternativer:

• Lagre påloggingsinformasjon når jeg logger på nettsteder : Gjør at du kan lagre påloggingsinformasjon for nettstedene du besøker. Velg mellom følgende alternativer:

• Alltid

• Nei

• Spør

• Slå av eller på nettleserens passordadministrator : Gjør det mulig å spesifisere hvordan du vil at nettleserens passordadministrator skal fungere. Velg mellom følgende alternativer:

• Ja

• Nei

• Spør

Infolinje

Du kan konfigurere følgende alternativer:

• Vise min påloggingsinformasjon når jeg har flere pålogginger for ett nettsted : Viser påloggingsinformasjon hver gang du besøker et nettsted som har flere pålogginger.

• Vis mine utfyllingsalternativer hver gang jeg besøker et nettsted med et skjema : Viser adresser hver gang du besøker et nettsted med skjemaer for å fylle ut personopplysninger.

• Spør meg om å åpne hvelvet : Ber deg om å åpne hvelvet hver gang du besøker et nettsted med felt som kan fylles ut.

Fyller

Fyll inn mine pålogginger automatisk når jeg besøker nettsteder : Fyller inn påloggingsinformasjon automatisk når du besøker et nettsted.

Automatisk utfylling på nettsteder med sikkerhetstrusler : Gjør det mulig å spesifisere hvordan du vil at Identity Safe skal reagere på nettsteder med sikkerhetstrusler. Velg mellom følgende alternativer:

• Ja

• Nei

• Spør

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70595363_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015