Norton-meny

Norton-menyen gir deg tilgang til de forskjellige funksjonene i Beskyttelse mot nettfisking, Identity Safe og Norton Safe Web. Når du installerer Norton Identity Safe, legges Norton-verktøylinjen automatisk til i nettleserne Internet Explorer, Firefox og Chrome.

Følgende alternativer er tilgjengelige i Norton-menyen :

Produktomvisning

Gir deg en rask omvisning i Norton Identity Safe. Du kan velge Neste for å se de ulike funksjonene i Norton Identity Safe som hjelper deg å forstå produktet.

Rapporter webområde

Her kan du sende inn en rapport til Symantec om gjeldende evaluering av nettfisking.

Innstillinger

Åpner vinduet Surfealternativer.

Standard søkeinnstillinger

Lærer deg hvordan du kan konfigurere standard søkemotor for nettleseren.

Min Norton Account

Lar deg åpne nettstedet https://account.norton.com.

Med Norton Account kan du registrere produktet hos Symantec og administrere alle Norton-produkter fra ett sted.

Aktiver Norton Safe Share / Deaktiver Norton Safe Share

Du kan slå alternativet Del av og på.

Du kan dele et nettsted med vennene dine med Facebook, Twitter, LinkedIn, Yahoo Mail, Hotmail eller Google Mail. Alternativet Del er aktivert som standard. Hvis du ønsker å deaktivere Del, kan du bruke alternativet Deaktiver Norton Safe Share.

Konfigurer nettverks-proxy

Åpner vinduet Proxy-innstillinger for nettverket.

Når du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-serverens opplysninger.

I vinduet Proxy-innstillinger for nettverk kan du angi automatiske konfigureringsinnstillinger, proxy-innstillinger og innstillinger for proxy-servergodkjenning. Med proxy-innstillinger for nettverket kan du koble til Internett mens du f.eks. aktiverer produktet, eller hvis du trenger tilgang til støttealternativene.

Hjelp

Gir deg tilgang til hjelpesiden på Norton-menyen.

Om Norton Identity Safe

Viser vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan oppdatere Identity Safe-produktet ved hjelp av koblingen Se etter nye oppdateringer i vinduet Om Norton Identity Safe.

Du kan også vise Symantecs lisenspolicy i vinduet Om Norton Identity Safe.

Om Norton-verktøylinjen

Aktivere eller deaktivere Norton-verktøylinjen eller knappen til Norton-verktøylinjen

Om beskyttelse på Internett

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70595362_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013