Konfigureringen av Identity Safe er fullført

Med Norton Identity Safe kan du opprette et skyhvelv, der du kan lagre sensitive opplysninger, som for eksempel kredittkortinformasjon og passord. Du kan opprette et skyhvelv ved å kjøre installasjonsfilen for Norton Identity Safe. Vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført vises når du har opprettet et skyhvelv.

Du kan angi Norton Safe Search som standard søkemotor for å gjøre nettsøkingsopplevelsen bedre. Du kan kontrollere om et nettsted er skadelig før du går inn på det. Norton Safe Search bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search oppgir sikkerhetsstatus for webområdet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Du må klikke på Kom i gang nederst i vinduet Konfigureringen av Identity Safe er fullført for å fullføre prosessen.

Om Norton Identity Safe

Om import- og eksportinnstillinger

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70595286_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013