Identitetskort

Med Norton Identity Safe kan du legge til eller redigere kort. Når du bruker Identity Safe til å administrere personlige opplysninger, er opplysningene beskyttet mot identitetstyveri og tasteloggere.

Med Identity Safe kan du angi personlige opplysninger i følgende kategorier:

Generelt

Her kan du oppgi informasjon, som for eksempel kortnavn, navn, kjønn og fødselsdato. Du kan også definere et passord og gi kortet ekstra sikkerhet.

Hvis du åpner kortet fra et nettsted utenfor standardområdet ditt, er det mulig at feltene fylles ut feil ved bruk av automatisk utfylling. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk nettside. I dette tilfellet må du bruke kortet med Frankrike som område når du skal fylle ut nettskjemaet.

Kontakt

Her kan du angi kontaktinformajsonen din. Kontaktinformasjon omfatter e-postadresse, postadresse og telefonnumre.

Kredittkort

Her kan du angi kredittkortinformasjon. Standard kredittkortinformasjon omfatter korttype, utløpsdato og kortnummer. Det er ikke mulig å oppgi kredittkortnumre som har mer enn 16 sifre.

Av sikkerhetsmessige årsaker viser ikke Identity Safe hele kredittkortnummeret. Det er bare de fire siste sifrene som vises.

Du kan også få tilgang til vinduet Redigere identitetskort fra Identity Safe -menyen på Norton-verktøylinjen.

Legge til lommebok.

Om sikkerhetsinnstillinger

Om påloggingsinformasjon

Om Merknader

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.