Opprette et passord for det nettbaserte hvelvet

Norton Identity Safe hjelper deg med å administrere sensitive opplysninger, og gir ekstra sikkerhet når du utfører elektroniske transaksjoner. De ulike funksjonene i Norton Identity Safe gir sikker lagring av personlige opplysninger som adresse, påloggingsopplysninger, passord og kredittkortopplysninger.

Norton Identity Safe kan brukes til å opprette et skyhvelv, der du kan lagre Identity Safe-data for din Norton Account. Du kan få tilgang til personlige Identity Safe-data fra enhver datamaskin som er koblet til Internett.

Dette vinduet vises dersom din Norton Account ikke har et skyhvelv.

I tillegg til funksjoner som lagring av påloggingsinformasjon, kort og merknader, kan du gjøre følgende med skyhvelvet:

• Importere Identity Safe-data fra filen du sikkerhetskopierte tidligere. Du kan også importere data du har lagret i en ekstern profil fra en eldre versjon av produktet, til den gjeldende versjonen.

• Eksportere Identity Safe-data til en .DAT-fil.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for en Norton-konto.

Du kan bruke følgende alternativer i vinduet Opprett et passord for det nettbaserte hvelvet :

Opprett passord

Her kan du skrive inn et Identity Safe-passord.

Du må oppgi et sterkt passord for å opprette et skyhvelv. Hvis du oppgir et svakt passord, ber Identity Safe deg om å oppgi et sterkt passord,

Du må oppgi et sterkt passord for å få opprette et skyhvelv.

Bekreft passord

Brukes til å bekrefte passordet.

Passordhint

Ber deg om å skrive inn et passordhint som kan hjelpe deg hvis du glemmer passordet.

Opprett hvelv

Her kan du opprette et skyhvelv.

Opprette Norton Identity Safe Cloud Vault

Eksportere Identity Safe-data

Importere Identity Safe-data

Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Om Norton Identity Safe

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70595087_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013