Norton Identity Safe

Norton Identity Safe hjelper deg med å styre identiteter og sikre elektroniske transaksjoner.

Du kan bruke følgende funksjoner i Norton Identity Safe til å vise sensitive opplysninger:

Påloggingsinformasjon

Brukes til å administrere påloggingsinformasjon, som for eksempel nettbankinformasjon, e-postbruker-ID eller passord.

Kort

Brukes til å administrere personlige opplysninger, for eksempel adresser, fødselsdato og kredittkortinformasjon.

Merknader

Brukes til å administrere personlige opplysninger som passnummer og personnummer.

Du kan legge til Identity Safe-data ved å klikke på ikonet Kort, Påloggingsinformasjon eller Merknader til høyre på nettstedet til Norton Identity Safe.

Du kan angi hovedvinduet til Norton Identity Safe som startsiden din ved hjelp av hjemikonet under alternativet Norton Safe Search.

Dette alternativet er kun tilgjengelig når du har angitt hovedvinduet til Norton Identity Safe som startsiden din.

Du har også tilgang til følgende funksjoner på nettstedet til Norton Identity Safe:

Vis

Brukes til å velge opplysningene i Kort, Påloggingsinformasjon og Merknader i følgende visningsformat:

• Miniatyrbilder

• Rutenett

Skjermbilde

Lar deg kategorisere påloggingsinformasjonen i henhold til alternativet som er tilgjengelig i rullegardinlisten. Rullegardinlisten inneholder kategorier som e-post, nettbank, netthandel og sosiale nettverk. Mapper som opprettes når du oppretter påloggingsinformasjonen, vises også i rullegardinlisten. Du kan velge mappen fra rullegardinlisten for å vise all påloggingsinformasjon i denne mappen.

Dette alternativet er kun tilgjengelig for funksjonen Påloggingsinformasjon.

Søk i hvelv

Her kan du raskt og diskret søke i funksjonene Kort, Påloggingsinformasjon og Merknader.

Norton Safe Search

Gir deg en bedre søkeopplevelse på nettet. Norton Safe Search bruker Ask.com til å generere søkeresultater. Norton Safe Search oppgir sikkerhetsstatus for webområdet og Norton-rangering for hvert av søkeresultatene.

Om Norton Identity Safe

Om Lommebok

Om påloggingsinformasjon

Om Merknader

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70463190_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows 8,Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 08/08/2013