Gjenopprette en tidligere reparasjonsøkt utført i Norton Power Eraser

Hvis du tror at Norton Power Eraser feilaktig har fjernet en fil eller registerfil fra datamaskinen, kan du angre reparasjonsøkten for å gjenopprette filene eller registernøklene.

Gjenopprett en reparasjon

1. Start Norton Power Eraser.

2. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

3. Klikk på ikonet Angre forrige reparasjon.

4. I vinduet Tidligere reparasjonsøkter velger du reparasjonsøkten du vil angre, og klikker på Neste.

5. I vinduet Forrige reparasjonsøkt velger du filene du vil gjenopprette, og klikker på Angre.

6. Klikk på Start på nytt nå for å fullføre gjenopprettingen.

7. Etter at du har startet datamaskinen på nytt, viser Norton Power Eraser filene som ble gjenopprettet. Klikk på Ferdig.

Andre ting du kan gjøre med Norton Power Eraser:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70458950_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/07/2018