Konfigurere innstillingene for Norton Power Eraser

Norton Power Eraser gir deg muligheten til å konfigurere nettverks-proxy, justere logginnstillinger, kontrollere flere oppstartsalternativer og inkludere rootkit-søk.

Konfigurere innstillingene for Norton Power Eraser

1. Start Norton Power Eraser.

2. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

3. Klikk på Innstillinger øverst til høyre på skjermen.

4. Alternativene for Proxy-innstillinger for nettverk, Logginnstillinger, Kontroll av flere oppstarter og Rootkit-søk vises.

5. Hvis nettverket bruker proxy-innstillinger til å koble til Internett, klikker du på Konfigurer for å konfigurere proxy-innstillingene.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du ikke er sikker på proxy-innstillingene, velger du Oppdag innstillinger automatisk.

Hvis du har et automatisk konfigureringsskript, velger du Bruk automatisk konfigureringsskript, og så skriver du skriptet i adressefeltet.

• Hvis du vet hva proxy-innstillingene er, velger du Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger, og skriver inn serveradressen og portnummeret.

• Hvis proxy-serveren krever godkjenning, velger du Tilkoblingen til brannmuren eller proxy-serveren krever autorisasjon. Skriv inn brukernavn og passord.

7. Når du har oppdatert proxy-innstillinger for nettverk, klikker du på Bruk og deretter på OK.

8. Hvis du har mer enn ett operativsystem installert, kan Norton Power Eraser søke gjennom system- og registerfiler på andre operativsystemer også. Hvis du vil inkludere andre operativsystemer, merker du av for å aktivere kontroll av flere oppstartsalternativer.

Hvis du ikke har flere operativsystemer installert, er dette alternativet deaktivert (grått).

9. Gjør ett av følgende for å konfigurere logginnstillinger:

• Hvis du vil endre loggfilplasseringen, klikker du på Bla gjennom og velger et nytt sted.

• Klikk på Slett logg for å slette loggen.

• Hvis du vil gjenopprette standardinnstillingene, klikker du på Bruk standardinnstillinger.

Hvis du sletter loggen, vil du ikke kunne angre noen tidligere Norton Power Eraser-reparasjonsøkter.

10. Norton Power Eraser inkluderer som standard rootkit-søk. Hvis du ikke vil inkludere det, fjerner du avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at du starter datamaskinen på nytt).

Rootkit-søk utføres kun på gjeldende operativsystem, og krever en omstart. Rootkit-søk søker ikke i de andre, inaktive operativsystemene, selv om du aktiverer funksjonen for søk i flere oppstarter.

11. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

Flere ting du kan gjøre med Norton Power Eraser:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v70458654_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/07/2018