Slå automatiske oppgaver på eller av

Norton kjører automatiske oppgaver mens programmet kjører i bakgrunnen og beskytter datamaskinen. Disse automatiske oppgavene inkluderer virussøk, overvåking av Internett-tilkoblingen, nedlasting av beskyttelsesoppdateringer og andre viktige oppgaver. Disse aktivitetene kjører i bakgrunnen når datamaskinen er skrudd på.

Hvis det finnes elementer som krever gransking, viser Norton en melding med informasjon om nåværende status, eller ber deg om å gjøre noe. Hvis du ikke ser noen meldinger er datamaskinen din beskyttet.

Du kan åpne Norton når som helst hvis du vil se datamaskinens status eller detaljene om beskyttelsen.

Når en bakgrunnsaktivitet pågår, varsler Norton deg med en melding i systemstatusfeltet som er plassert til høyre for oppgavelinjen. Du kan se resultatene av de siste aktivitetene neste gang du åpner hovedvinduet i Norton.

Slå automatiske oppgaver på eller av

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Oppgaveplanlegging under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Oppgaveplanlegging, i kategorien Automatiske oppgaver, gjør følgende:

• Merk av for funksjonen du vil kjøre automatisk.

Merk av i avmerkingsboksen Oppgaver hvis du vil merke av for alle funksjonene.

• Fjern avmerkingen for funksjonen du ikke vil kjøre automatisk.

Fjern avmerkingen for Oppgaver hvis du vil fjerne avmerkingen for alle funksjonene.

4. Klikk på Bruke, og klikk deretter på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7044309_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016