Slå av eller på automatiske oppgaver

Norton Business Suite kjører automatiske oppgaver mens programmet kjører i bakgrunnen og beskytter datamaskinen. Disse automatiske oppgavene inkluderer virussøk, overvåking av Internett-tilkoblingen, oppdatering av sikkerhetskopier og nedlasting av beskyttelsesoppdateringer. Disse aktivitetene kjører i bakgrunnen når datamaskinen er på.

Hvis det finnes elementer som krever gransking, viser Norton Business Suite en melding som oppdaterer deg angående gjeldende status, eller som ber deg om å gjøre noe. Hvis du ikke ser noen meldinger, gjør Norton Business Suite jobben sin, og PCen er beskyttet.

Du kan åpne Norton Business Suite når som helst hvis du vil se PCens status eller vise beskyttelsesdetaljer.

Når en bakgrunnsaktivitet pågår, varsler Norton Business Suite deg med en melding i systemstatusfeltet som er plassert til høyre for oppgavelinjen. Du kan se resultatene av de siste aktivitetene i Norton Business Suite neste gang du åpner hovedvinduet i Norton Business Suite. Når du vil se en oppdatert rapport over aktiviteter i Norton Business Suite, kan du vise sammendraget i vinduet Månedlig rapport.

Slik aktiverer og deaktiverer du automatiske oppgaver:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Oppgaveplanlegging under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet Oppgaveplanlegging, i kategorien Automatiske oppgaver, gjør følgende:

• Merk av for funksjonen du vil kjøre automatisk.

Merk av i avmerkingsboksen Oppgaver hvis du vil merke av for alle funksjonene.

• Fjern avmerkingen for funksjonen du ikke vil kjøre automatisk.

Fjern avmerkingen for Oppgaver hvis du vil fjerne avmerkingen for alle funksjonene.

4. Klikk på Bruk.

5. Klikk på Lukk.

Vise månedlig rapport

Om Norton Business Suite-status

Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7044309_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 09/09/2011