Aktivere Norton-tjenesten

Hvis du vil bruke alle funksjonene, må du først aktivere tjenesten. Aktivering reduserer muligheten for piratkopiering av programvare, og sikrer at du bruker autentisk Symantec-programvare.

Hvis du er koblet til Internett, skjer aktiveringen automatisk første gangen du starter tjenesten etter installasjonen. Hvis du ikke produktet under installasjonen, ber Norton deg om å aktivere hver gang du starter tjenesten. Du får også et aktiveringsvarsel regelmessig, helt til du aktiverer tjenesten.

1. Start Norton-tjenesten.

2. I hovedvinduet klikker du på Forny eller Aktiver nå.

Du kan også klikke på Aktiver nå fra aktiveringsvarselet.

3. Hvis du blir bedt om det, logger du på Norton-kontoen med kontoopplysningene.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du har produktnøkkelen, klikk på Skriv inn en nøkkel, skriv inn produktnøkkelen og følg instruksjonene på skjermen.

• Hvis du har en lisens tilgjengelig, velg abonnement og følg instruksjonene på skjermen.

• Hvis du vil kjøpe en lisens, klikk på Kjøp et abonnement. Du blir omdirigert til nettstedet Norton Store der du kan fullføre kjøpet ditt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v70306846_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 03/10/2016