Feil: «3040,40018» vises i Norton-produktet

Feilen oppstår dersom du allerede har et sikkerhetsprodukt fra en annen produsent enn Symantec på datamaskinen. Symantec anbefaler at du kun kjører ett antivirus- eller antispionprogramprodukt. Ved å bare kjøre et Norton-produkt får du den beste beskyttelsen og minimerer konflikter mellom sikkerhetsprogrammer. Vi anbefaler at du avinstallerer sikkerhetsprodukter som ikke er produsert av Symantec. Hvis du vil vite hvordan du avinstallerer et sikkerhetsprogram på datamaskinen, kan du se i programdokumentasjonen eller ta kontakt med programprodusenten.

Hvis du ikke har et annet sikkerhetsprodukt på maskinen, eller dersom problemet vedvarer selv om du avinstallerer det andre sikkerhetsproduktet, går du til trinn 1.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Oppdater virusdefinisjonene

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• For Windows (32-biters): Klikk på den første filen i listen under Filnavn Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-biters): Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

TRINN 2

Aktiver Auto-Protect ved oppstart

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Antivirus under Detaljerte innstillinger.

4. Hvis Auto-Protect er satt til Av under Sanntidsbeskyttelse i kategorien Automatisk beskyttelse, klikker du på statusindikatoren for å sette den til På.

5. Klikk først på Bruk, og deretter på Lukk.

6. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Start datamaskinen i sikkermodus.

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, merker du Sikker oppstart.

På Windows XP: I Systemkonfigurasjon -vinduet, på BOOT.INI -fanen, avmerk /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i sikkermodus. Dette kan ta flere minutter.

TRINN 4

Kjør et fullstendig systemsøk

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så Kjør søk.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

TRINN 5

Start datamaskinen i normal modus

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

msconfig

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

4. I vinduet Systemkonfigurasjon, under Oppstart -fanen, fjerner du merket for Sikker oppstart.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurasjonsverktøy, under BOOT.INI -fanen, fjerner du merket /SAFEBOOT.

5. Klikk på OK.

6. Når du blir spurt om å starte maskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Datamaskinen starter på nytt i normal modus. Dette kan ta flere minutter.

TRINN 6

Kjør et fullstendig systemsøk igjen

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så Kjør søk.

3. Klikk på Fullstendig systemsøk i vinduet Søk, og klikk deretter på .

4. Klikk på Avslutt når søket er ferdig.

Hvis problemet vedvarer, anbefaler vi at du laster ned og kjører Norton Power Eraser.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v69674935_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2015