Sikkerhetskopiere filer

Du kan konfigurere en tidsplan for at Norton kjører automatiske sikkerhetskopier av sikkerhetskopisett som du oppretter. Du kan se detaljerte opplysninger om sikkerhetskopieringsaktiviteter under sikkerhetskopikategorien i vinduet Sikkerhetslogg.

Sikkerhetskopiere filer

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Kjør sikkerhetskopiering.

2. I vinduet Kjør sikkerhetskopiering, følger du instruksjonene på skjermen for sikkerhetskopisett som du har opprettet.

3. Klikk på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958606_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017