Sikkerhetskopiere filer

Etter at du har angitt ønskede innstillinger for sikkerhetskopiering i Norton 360 Online, er det veldig enkelt å kjøre en sikkerhetskopiering. Du trenger faktisk ikke å gjøre noe som helst hvis du har angitt at alle sikkerhetskopisett skal kjøre sikkerhetskopiering automatisk. Norton 360 Online utfører automatisk sikkerhetskopiering for alle sikkerhetskopisett når datamaskinen er på, men ikke er opptatt med å utføre andre oppgaver. Norton 360 Online sikkerhetskopierer imidlertid ikke filene automatisk hvis målplasseringen for sikkerhetskopieringen er en CD, DVD eller Blu-ray-plate. Sikkerhetskopiering til disse målplasseringene krever at du griper inn.

Enten du har stilt inn Norton 360 Online til å sikkerhetskopiere automatisk eller ikke, kan du alltid kjøre sikkerhetskopiering. Eksempel: Du har lagt til eller endret viktige filer og vil forsikre deg om at de er trygge. I dette tilfellet kan du utføre en manuell sikkerhetskopiering. Du kan også kjøre en sikkerhetskopiering om kvelden, hvis du ikke vil vente på at det skal foretas en automatisk sikkerhetskopiering.

Du kan se detaljerte opplysninger om sikkerhetskopieringsaktiviteter under sikkerhetskopikategorien i vinduet Sikkerhetslogg.

Slik sikkerhetskopierer du filer

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter Kjør sikkerhetskopiering nå.

2. Følg eventuelle instruksjoner fra Norton 360 Online for å utføre sikkerhetskopiering.

Hvis du for eksempel velger å sikkerhetskopiere filer til CDer, ber Norton 360 Online deg om å sette inn en skrivbar CD.

3. I vinduet Sikkerhetskopiering, klikker du på Lukk.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Vise og endre planlagt sikkerhetskopiering

Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958606_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011