Sikkerhetskopiere filer

Etter at du har angitt ønskede innstillinger for sikkerhetskopiering i Norton Business Suite, er det veldig enkelt å kjøre en sikkerhetskopiering. Du trenger faktisk ikke å gjøre noe som helst hvis du har angitt at alle sikkerhetskopisett skal kjøre sikkerhetskopiering automatisk. Norton Business Suite utfører automatisk sikkerhetskopiering for alle sikkerhetskopisett når datamaskinen er på, men ikke er opptatt med å utføre andre oppgaver. Norton Business Suite sikkerhetskopierer imidlertid ikke filene automatisk hvis målplasseringen for sikkerhetskopieringen er en CD, DVD eller Blu-ray-plate. Sikkerhetskopiering til disse målplasseringene krever at du griper inn.

Enten du har stilt inn Norton Business Suite til å sikkerhetskopiere automatisk eller ikke, kan du alltid kjøre sikkerhetskopiering. Eksempel: Du har lagt til eller endret viktige filer og vil forsikre deg om at de er trygge. I dette tilfellet kan du utføre en manuell sikkerhetskopiering. Du kan også kjøre en sikkerhetskopiering om kvelden, hvis du ikke vil vente på at det skal foretas en automatisk sikkerhetskopiering.

Du kan se detaljerte opplysninger om sikkerhetskopieringsaktiviteter under sikkerhetskopikategorien i vinduet Sikkerhetslogg.

Slik sikkerhetskopierer du filer

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter Kjør sikkerhetskopiering nå.

2. Følg eventuelle instruksjoner fra Norton Business Suite for å utføre sikkerhetskopiering.

Hvis du for eksempel velger å sikkerhetskopiere filer til CDer, ber Norton Business Suite deg om å sette inn en skrivbar CD.

3. I vinduet Sikkerhetskopiering, klikker du på Lukk.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Vise og endre planlagt sikkerhetskopiering

Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958606_N360_Business_CC_2014_no_no