Tillate et blokkert program

Noen ganger blokkerer brannmuren enkelte programmer fra å koble seg til Internett. Slike programmer kan være enkelte direkteavspillingsprogrammer for media, nettverksspill eller tilpassede forretningsprogrammer som arbeidsgiveren din har gitt deg. Hvis du vet at programmets Internett-aktivitet ikke truer sikkerheten din, kan du oppheve blokkeringen av programmets Internett-tilgang.

Tillate et blokkert program

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Programstyring velger du programmet du vil tillate Internett-tilgang for.

4. Klikk på Tillat i rullegardinlisten Tilgang for programoppføringen.

5. Klikk på Bruk.

Som standard konfigurerer Norton-brannmuren innstillinger for Internett-tilkobling for webaktiverte programmer automatisk første gangen de kjøres. Når et program prøver å få tilgang til Internett første gang, oppretter Automatisk programkontroll en regel for det. Hvis du ønsker å velge innstillinger for Internett-tilgang for programmene dine, kan du slå av Automatisk programstyring. Når et program prøver å få tilgang til Internett for første gang, får du et varsel om å konfigurere tilgangsinnstillingene.

Slå av Automatisk programkontroll

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Avansert programkontroll i vinduet Brannmur.

4. Flytt På/av -bryteren til Av i raden Automatisk programkontroll.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958602_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/06/2017