Tillate et blokkert program

Noen ganger blokkerer brannmuren i Norton Business Suite enkelte programmer fra å koble seg til Internett. Slike programmer kan være enkelte direkteavspillingsprogrammer for media, nettverksspill eller tilpassede forretningsprogrammer som arbeidsgiveren din har gitt deg. Hvis du vet at programmets Internett-aktivitet ikke truer sikkerheten din, kan du oppheve blokkeringen av programmets Internett-tilgang.

Tillate et blokkert program:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I kategorien Programregler velger du programmet du vil tillate Internett-tilgang for.

4. Klikk på Tillat i rullegardinlisten Tilgang for programoppføringen.

5. Klikk på Bruk.

Slik tillater du et blokkert program fra vinduet Sikkerhetslogg

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Oppgaver.

2. Klikk på Kontroller sikkerhetslogg under Generelle oppgaver i vinduet Oppgaver.

3. I vinduet Sikkerhetslogg velger du Brannmur - Aktivitet i rullegardinlisten Vis.

4. Velg brannmuraktiviteten som er tilknyttet det blokkerte programmet.

5. Klikk på Flere detaljer.

6. I vinduet Sikkerhetslogg - avanserte detaljer, under Handlinger, klikker du på Tillat.

Fjerne et program

Om programregler

Om Smart brannmur

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958602_N360_Business_CC_2014_no_no