Tillate Internett-tilgang for et blokkerte program

Noen ganger blokkerer Smart brannmur enkelte programmer fra å koble til Internett. Slike programmer kan være enkelte direkteavspillingsprogrammer for media, nettverksspill eller tilpassede forretningsprogrammer som arbeidsgiveren din har gitt deg. Hvis du vet at programmets Internett-aktivitet ikke truer sikkerheten din, kan du oppheve blokkeringen av programmets Internett-tilgang.

Noen ganger når du åpner fri programvare som du lastet ned fra Internett, kan noen ondsinnede nettsteder prøve å få tilgang til datamaskinen. NortonLifeLock anbefaler deg å holde funksjonen URL-overvåking for apper slått på. Når URL-overvåking for apper er slått på, overvåker Norton alle programmer som er installert på datamaskinen, og blokkerer de skadelige nettstedene fra å få tilgang til datamaskinen. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Stille inn Norton til å overvåke programmer og blokkere skadelige nettsteder fra å få tilgang til datamaskinen.

Tillate Internett-tilgang for et blokkerte program

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet My Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet til Norton.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. På fanen Programstyring velger du programmet du vil tillate Internett-tilgang for.

5. Klikk på Tillat i rullegardinlisten Tilgang for programoppføringen.

6. Klikk på Bruk.

Som standard konfigurerer Norton-brannmuren automatisk innstillinger for Internett-tilgang for webaktiverte programmer den første gangen de kjøres. Når et program prøver å få tilgang til Internett første gang, oppretter Automatisk programkontroll regler for programmet.

I Norton kan du imidlertid også konfigurere innstillinger for Internett-tilgang manuelt for programmene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958602
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/07/2020