Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Identitetstyver bruker ofte bedragerske webområder til å prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger. Disse områdene kan være kamuflert som handlesider eller sider for økonomiske transaksjoner. Norton 360 Online hjelper til å sikre deg mot identitetstyveri ved å verifisere webområdene du besøker.

Med Beskyttelse mot nettfisking, Norton Safe Web og Identity Safe i Norton 360 Online kan du surfe på Internett og utføre transaksjoner på nett trygt og sikkert.

Når du installerer Norton 360 Online, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Chrome og Firefox. Norton 360 Online beskytter nettleserne Internet Explorer, Chrome og Firefox når du slår på alternativet Trygg surfing.

Beskyttelse mot nettfisking gir deg følgende informasjon om webområdene du besøker:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon

• Om websiden er en kjent svindelside

• Om websiden er godkjent av Symantec

• Om websiden har en kjent forbindelse med et mistenkelig område

• Om websiden er en kjent side som gir irriterende resultater

Norton Safe Web melder fra om et webområde er skadelig før du går inn på det. Programmet bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise områderangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Når du slår på Norton Safe Web, ser du følgende områderangeringsikoner ved siden av søkeresultatene:

Sikret av Norton-ikon

Indikerer at området er VeriSign-merket

Grønt OK-ikon

Angir at området er trygt å besøke

Rødt kryss (x)

Angir at det er mulig at området vil forsøke å installere skadelig programvare på datamaskinen, og at det ikke er trygt å besøke

Gult utropstegn

Angir at området kan gi irriterende resultater

Grått spørsmålstegn

Angir at Norton Safe Web ikke har analysert området og ikke har nok informasjon

Med Identity Safe-funksjonen i Norton 360 Online kan du lagre og beskytte påloggingsinformasjon. Denne funksjonen er imidlertid inaktiv til Identity Safe-passord er opprettet og du er pålogget Identity Safe. Dette passordet beskytter deg ved å begrense uautorisert tilgang til data som oppbevares i Identity Safe.

Du kan konfigurere Identity Safe i følgende områder av Norton 360 Online:

• Seksjonen Identity Safe under alternativet Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger

• Delen Identitetsbeskyttelse i hovedvinduet til Norton 360 Online

Identity Safe har følgende funksjoner som sikrer trygge transaksjoner på nett:

Funksjoner i Identity Safe

Funksjon

Beskrivelse

Råd

Redigere påloggingsinfo

Her kan du styre påloggingsinformasjon

Denne informasjonen inneholder ting som påloggingsinformasjon til e-post og nettbankinformasjon.

Når du lagrer all påloggingsinformasjonen i Identity Safe, kan du gjøre følgende:

• Spore all påloggingsinfo på en enkel måte

• Hurtigstarte påloggingssider

Rediger kort

Her kan du administrere alle personlige opplysninger på ett sted

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer automatisk

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Redigere merknader

Med denne funksjonen kan du lagre og administrere sensitiv informasjon

I Redigere merknader kan du legge til informasjon som personnummer, førerkortnummer, forsikringsnummer og juridisk og økonomisk informasjon.

Det blir vanskelig å administrere ulike identitetsnumre. Redigere merknader lagrer alle sensitive IDer på en svært sikker måte, og du kan enkelt bruke dem når du er på Internett.

Om Identity Safe

Om Norton 360 Online-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton 360 Online

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958587_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011