Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Identitetstyver bruker ofte svindelnettsteder til å prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger. Disse områdene kan være kamuflert som handlesider eller sider for økonomiske transaksjoner. Norton Business Suite hjelper til å sikre deg mot identitetstyveri ved å verifisere nettstedene du besøker.

Med Beskyttelse mot nettfisking, Norton Safe Web og Identity Safe i Norton Business Suite kan du surfe på Internett og utføre transaksjoner på nett trygt og sikkert.

Når du installerer Norton Business Suite, legges Norton-verktøylinjen til i Internet Explorer, Chrome og Firefox. Norton Business Suite beskytter nettleserne Internet Explorer, Chrome og Firefox når du slår på alternativet Trygg surfing.

Beskyttelse mot nettfisking gir deg følgende informasjon om nettsidene du besøker:

• Om det er trygt å angi konfidensiell informasjon

• Om nettsiden er en kjent svindelside

• Om nettsiden er godkjent av Symantec

• Om nettsiden har en kjent forbindelse med et mistenkelig nettsted

• Om nettstedet er kjent for å gi irriterende resultater

Norton Safe Web melder fra om at et nettsted er skadelig før du går inn på det. Programmet bidrar til et trygt søkemiljø på Internett ved å vise nettstedrangeringsikonene ved siden av hvert søkeresultat.

Når du slår på Norton Safe Web, ser du følgende områderangeringsikoner ved siden av søkeresultatene:

Sikret av Norton-ikon

Indikerer at området er VeriSign-merket

Grønt OK-ikon

Angir at området er trygt å besøke

Rødt kryss (x)

Angir at det er mulig at området vil forsøke å installere skadelig programvare på datamaskinen, og at det ikke er trygt å besøke

Gult utropstegn

Angir at området kan gi irriterende resultater

Grått spørsmålstegn

Angir at Norton Safe Web ikke har analysert området og ikke har nok informasjon

Med Identity Safe-funksjonen i Norton Business Suite kan du lagre og beskytte påloggingsinformasjon. Denne funksjonen er imidlertid inaktiv til Identity Safe-passord er opprettet og du er pålogget Identity Safe. Dette passordet beskytter deg ved å begrense uautorisert tilgang til data som oppbevares i Identity Safe.

Du kan konfigurere Identity Safe i følgende områder av Norton Business Suite:

• Seksjonen Identity Safe under alternativet Identitetsbeskyttelse i vinduet Innstillinger

• Delen Identitetsbeskyttelse i hovedvinduet til Norton Business Suite

Identity Safe har følgende funksjoner som sikrer trygge transaksjoner på nett:

Funksjoner i Identity Safe

Funksjon

Beskrivelse

Råd

Påloggingsinformasjon

Her kan du styre påloggingsinformasjon

Denne informasjonen inneholder ting som påloggingsinformasjon til e-post og nettbankinformasjon.

Når du lagrer all påloggingsinformasjonen i Identity Safe, kan du gjøre følgende:

• Spore all påloggingsinfo på en enkel måte

• Hurtigstarte påloggingssider

Identiteter

Med denne funksjonen kan du lagre og administrere personlige opplysninger.

Du kan inkluderer opplysninger i identiteter, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Det blir vanskelig å administrere ulike identitetsnumre.

Identiteter lagrer alle sensitive IDer på en svært sikker måte, og du kan enkelt bruke dem når du er på Internett.

Lommebok

Her kan du administrere alle personlige opplysninger på ett sted

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer automatisk

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Merknader

Du kan lagre og håndtere all tekst du angir til fremtidig bruk.

Du kan bruke Notater til å lagre informasjon, som møtesteder, daglige gjøremål og til og med favorittsitater.

Om Identity Safe

Om Norton Business Suite-innstillinger

Tilpasse innstillinger for Norton Business Suite

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958587_N360_Business_CC_2014_no_no