Slik tilpasser du Norton-produktinnstillingene

Med standardinnstillingene for Norton-produktet er datamaskinen automatisk beskyttet på en trygg og effektiv måte. Men hvis du vil endre eller tilpasse beskyttelsen, har du tilgang til de fleste funksjonene fra vinduet Innstillinger.

Du kan konfigurere innstillingene for Norton-produktet på følgende måter:

• Du kan bruke av/på -bryteren til å slå en funksjon av og på. Når du deaktiverer en funksjon, blir av/på -bryteren rød. Dette angir at datamaskinen er sårbar overfor sikkerhetstrusler. Når du aktiverer en funksjon, blir På-/av -bryteren grønn. Dette angir at datamaskinen er beskyttet mot sikkerhetstrusler.

• Du kan dra glidebryteren for en beskyttelsesfunksjon til den innstillingen du ønsker. I de fleste tilfeller tilbyr Norton-produktet en glidebryter som lar deg avgjøre om du vil løse sikkerhetstrusler automatisk eller bli spurt før det gjøres noe.

• Du kan konfigurere en beskyttelsesfunksjon enten ved å velge de angitte alternativene for konfigureringen, eller ved å oppgi informasjonen som kreves. De fleste av disse alternativene er avmerkingsbokser som du kan merke av eller fjerne avmerkingen i.

Du kan også bruke alternativet Bruk standardinnstillinger hvis du vil tilbakestille konfigurasjonen til standardnivå.

• Du kan velge alternativet du foretrekker fra rullegardinlisten.

• Du kan merke av eller fjerne avmerkingen for alternativene i Hurtigkontroller hvis du vil aktivere eller deaktivere en funksjon.

Norton-produktet har også alternativet Bruk standarder i de fleste Innstillinger -vinduene. Du kan bruke dette alternativet hvis du vil tilbakestille konfigurasjonen til standardnivå.

For å tilpasse Norton-produktets innstillinger

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på beskyttelsesfunksjonen du vil tilpasse i vinduet Innstillinger.

3. I vinduet som vises stiller du inn alternativene slik du ønsker.

Det er mulig at du må klikke på en kategori for tilgang til innstillingene under den aktuelle kategorien.

4. I vinduet Innstillinger gjør du ett av følgende:

• Hvis du vil lagre endringene, klikker du på Bruk.

• Hvis du vil lukke vinduet uten å lagre endringene, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958566_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 22/02/2016