Kjøpe mer nettbasert lagringsplass

Abonnementet på Norton-produktet kommer med en tildelt lagringskvote for sikker nettbasert lagring. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering, beregner det hvor mye plass det trenger til sikkerhetskopien. Hvis det ikke er nok ledig plass til sikkerhetskopien, varsler Norton-produktet deg om dette og gir deg muligheten til å kjøpe mer lagringsplass.

Du er ikke nødt til å vente til Norton-produktet forteller deg at du trenger mer nettbasert lagringsplass. Du kan kjøpe mer lagringsplass når du vil.

Du må være tilkoblet Internett for å kjøpe mer nettbasert lagring lagringsplass.

Symantec tilbyr 25 GB nettbasert lagringsplass for hver Norton-produktnøkkel. Du kan dele den nettbaserte lagringsplassen du er tilordnet, med alle datamaskinene dine via Norton-kontoen. Du kan for eksempel ha to datamaskiner med Norton-produkt installert som er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer nettbasert lagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Tilgjengelig nettbasert lagringsplass varierer avhengig av produktet du bruker.

Kjøpe mer nettbasert lagringsplass mens du sikkerhetskopierer

1. Når Norton varsler deg om at du trenger mer lagringsplass, klikker du på Kjøp mer lagringsplass.

Nettleseren din åpner en sikker side der du kan kjøpe mer lagringsplass.

2. Følg instruksjonene på den sikre nettsiden hvis du vil kjøpe mer nettbasert lagringsplass.

Kjøpe mer nettbasert lagringsplass på andre tidspunkter

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering i hovedvinduet til Norton-produktet, og klikk deretter på Mer lagringsplass.

Nettleseren din åpner en sikker side der du kan kjøpe mer lagringsplass.

2. Følg instruksjonene på nettsiden hvis du vil kjøpe mer nettbasert lagringsplass.

Video: Kjøpe mer nettbasert lagringsplass

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958560_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017