Kjøpe mer nettbasert lagringsplass

Abonnementet kommer med en tildelt mengde lagringsplass for nettbasert lagring. Når Norton-produktet utfører sikkerhetskopiering i skyen, beregner det hvor mye plass det trenger til sikkerhetskopien. Hvis det ikke er nok ledig plass til sikkerhetskopien, varsler Norton-produktet deg om dette og gir deg muligheten til å kjøpe mer lagringsplass.

Du er ikke nødt til å vente til Norton-produktet forteller deg at du trenger mer nettbasert lagringsplass. Du kan kjøpe mer lagringsplass når du vil.

Muligheten til å kjøpe ekstra lagring på Internett er ikke tilgjengelig for Norton 360-abonnementer. For Norton 360-abonnementer må du oppgradere til det neste plannivået. Hvis du vil ha mer informasjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Du må være tilkoblet Internett for å kjøpe mer nettbasert lagring lagringsplass.

Vi tilbyr 25 GB med nettbasert lagring for hver Norton-produktnøkkel. Du kan dele den nettbaserte lagringsplassen du er tilordnet, med alle datamaskinene dine via Norton-kontoen. Du kan for eksempel ha to datamaskiner som kjører Norton-produktet og er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer nettbasert lagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Den nettbaserte lagringen varierer basert på de forskjellige abonnementsplanene.

Kjøpe mer nettbasert lagringsplass mens du sikkerhetskopierer

1. Når Norton-produktet varsler deg om at du trenger mer lagringsplass, klikker du på Kjøp mer lagringsplass.

Nettleseren din åpner en sikker side der du kan kjøpe mer lagringsplass.

Alternativet Kjøp mer lagringsplass er eventuelt ikke tilgjengelig for alle Norton-produkter.

2. Følg instruksjonene på skjermen.

Kjøpe mer nettbasert lagringsplass på andre tidspunkter

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, går du til Enhetssikkerhet og klikker på Åpne.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og klikk deretter på Mer lagringsplass i hovedvinduet til Norton-produktet.

Nettleseren din åpner en sikker side der du kan kjøpe mer lagringsplass.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

Video: Slik kjøper du ekstra lagringsplass for sikkerhetskopiering via Internett

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958560
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/11/2021