Aktivere sikkerhetskopiering via Internett i Norton-produktet

Symantec tilbyr 25 GB nettbasert lagringsplass for hver Norton-produktnøkkel. Du kan dele den nettbaserte lagringsplassen du er tilordnet, med alle datamaskinene dine via Norton-kontoen. Du kan for eksempel ha to datamaskiner med Norton-produkt installert som er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med nettbasert lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer nettbasert lagring for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Tilgjengelig nettbasert lagringsplass varierer avhengig av produktet du bruker.

Produktet må aktiveres før du kan bruke funksjonen for sikkerhetskopiering via Internett. Den første gangen du konfigurerer sikkerhetskopiering via Internett, prøver Norton-produktet å koble seg til Norton-kontoen, og ber deg om å logge på. Norton-produktet lagrer kontoopplysningene dine slik at du ikke trenger å logge på igjen.

Hvis du vil bruke nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Etter at du har aktivert sikkerhetskopiering via Internett, kan du konfigurere sikkerhetskopisettet ogsikkerhetskopiere filene til Sikker nettbasert lagring.

Norton-produktet ditt bruker Norton-kontoen til å holde styr på følgende:

• Datamaskinene du sikkerhetskopierer til et nettbasert lager

• Hvor mye nettbasert lagringsplass som er tilgjengelig for deg

Aktivere Sikkerhetskopiering på nett

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Gå til Hvor -fanen, velg Sikker nettbasert lagring, og klikk deretter på aktiveringskoblingen for sikkerhetskopiering via Internett.

3. Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Video: Slik aktiverer du sikkerhetskopiering via Internett

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958554_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017