Aktivere Norton Backup for å beskytte bildene dine og viktige filer

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan.

Norton Backup bidrar til å beskytte dataene dine hvis du blir utsatt for ransomware eller skadeprogrammer, eller får kritiske maskinvareproblemer. Hvis Norton-abonnementet inkluderer Norton Backup, får du 25 GB med kostnadsfri nettbasert lagring og muligheten til å kjøpe mer lagringsplass etter behov. Norton lar deg også lagre sikkerhetskopifiler på din egen lokale lagringsenhet.

Du må aktivere Norton Backup før du kjører den første sikkerhetskopieringen.

Hvis du vil bruke nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet.

Aktivere sikkerhetskopiering i Norton Sikker nettbasert lagring

1. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Vis detaljer.

2. Gå til Hvor - fanen og klikk på Aktiver kostnadsfritt.

3. Skriv inn brukerinformasjonen for Norton-kontoen når du blir bedt om det, og klikk på Logg på.

4. Klikk på Lagre innstillinger og deretter på Lukk.

Video: Slik aktiverer du sikkerhetskopiering via Internett

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958554_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/07/2018