Gjenopprette filer

Begrunnelsen for at du bør ha gode sikkerhetskopier, er at du skal kunne gjenopprette filene fra sikkerhetskopiene hvis det blir behov for det. Norton-produktet gir deg en enkel metode for gjenoppretting av de sikkerhetskopierte filene dine.

Som standard viser Norton-produktet plasseringen av sikkerhetskopier fra det siste sikkerhetskopisettet du kjørte, samt filenes opprinnelige plassering.

Hvis du vil gjenopprette filer fra nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

Du finner mer informasjon her: Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Når du gjenoppretter filer, kan du endre følgende innstillinger:

Gjenopprette fra

Du kan velge å gjenopprette filer fra et hvilket som helst av sikkerhetskopisettene.

Hvis du tok sikkerhetskopi på en ekstern lagringsenhet, må du koble den til datamaskinen for å gjenopprette filene. Norton-produktet ditt viser alle sikkerhetskopisettene du sikkerhetskopierte, og som datamaskinen din finner for øyeblikket.

Filer

Du kan gjenopprette filene i et valgt sikkerhetskopisett. Du kan også bruke alternativet Søk til å søke etter filer etter navn og legge til den valgte filen i gjenoppretting. Du kan også merke av for alternativet Gjenopprett alle filer og kategorier ved siden av toppteksten Filer hvis du vil velge alle filkategoriene. I tillegg kan du bla etter sikkerhetskopierte filer etter kategori og mappe, med alternativet Bla etter filer og mapper.

Du kan filtrere de sikkerhetskopierte filene i et sett etter kategori.

Gjenopprette til

Du kan gjenopprette til filenes opprinnelige plassering, eller navigere til en ny plassering å gjenopprette filene til. Norton-produktet viser totalt antall filer og total størrelse på filene som du har valgt til gjenoppretting.

Hvis det fremdeles befinner seg filer med samme navn på den opprinnelige plasseringen, erstatter filene du gjenoppretter de filene som er der fra før.

Gjenopprette filer

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Gjenopprett filer i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Du kan gjøre følgende i vinduet Gjenopprett filer :

• Under Gjenopprett fra kan du endre hvor du vil gjenopprette fra.

• Under Filer angir du hva du vil gjenopprette.

• Under Gjenopprett til kan du endre hvor du vil gjenopprette filene til.

3. Klikk på Gjenopprett filer.

4. Følg instruksjonene på skjermen, så fullfører du gjenopprettingen av filene.

Video: Hvordan gjenoppretter jeg filer fra et sikkerhetskopisett?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958542_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017