Gjenopprette filer

Begrunnelsen for at du bør ha gode sikkerhetskopier, er at du skal kunne gjenopprette filene fra sikkerhetskopiene hvis det blir behov for det. Norton Business Suite gir deg en enkel metode for gjenoppretting av sikkerhetskopierte filer.

Som standard viser Norton Business Suite plasseringen av sikkerhetskopier fra det siste sikkerhetskopisettet du kjørte, samt filenes opprinnelige plassering.

Når du gjenoppretter filer, kan du endre følgende innstillinger:

Gjenopprette fra

Du kan velge å gjenopprette filer fra et hvilket som helst av sikkerhetskopisettene.

Hvis du tok sikkerhetskopi på en ekstern lagringsenhet, må du koble den til datamaskinen for å gjenopprette filene. Norton Business Suite viser alle sikkerhetskopisettene du sikkerhetskopierte, og som datamaskinen din finner for øyeblikket.

Filer

Du kan gjenopprette filene i et valgt sikkerhetskopisett. Du kan også bruke alternativet Søk til å søke etter filer etter navn og legge til den valgte filen i gjenoppretting. Du kan også merke av for alternativet Gjenopprett alle filer og kategorier ved siden av toppteksten Filer hvis du vil velge alle filkategoriene. I tillegg kan du bla etter sikkerhetskopierte filer etter kategori og mappe, med alternativet Bla etter filer og mapper.

Du kan filtrere de sikkerhetskopierte filene i et sett etter kategori.

Gjenopprette til

Du kan gjenopprette til filenes opprinnelige plassering, eller navigere til en ny plassering å gjenopprette filene til. Norton Business Suite viser totalt antall filer og total størrelse på filene som du har valgt til gjenoppretting.

Hvis filer med samme navn fremdeles befinner seg på den opprinnelige plasseringen, erstatter filene du gjenoppretter, de filene som er der fra før.

Hvis du har sikkerhetskopiert filer til CD eller DVD, må du ikke prøve å gjenopprette filer ved å kopiere dem direkte til PCen fra platene. Når Norton Business Suite sikkerhetskopierer filer til CDer eller DVDer, hender det at filer må deles mellom to plater. Når du kopierer en fil direkte fra en plate, kan det derfor skje at bare en del av filen kopieres. En slik fil vil se ut som den er skadet når du prøver å bruke den. I stedet bør du la Norton Business Suite gjenopprette filene for deg.

Slik gjenoppretter du filer:

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering, og deretter på Gjenopprett filer.

2. Du kan gjøre følgende i vinduet Gjenopprett filer :

• Under Gjenopprett fra kan du endre hvor du vil gjenopprette fra.

• Under Filer angir du hva du vil gjenopprette.

• Under Gjenopprett til kan du endre hvor du vil gjenopprette filene til.

3. Klikk på Gjenopprett filer.

4. Følg instruksjonene på skjermen, så fullfører du gjenopprettingen av filene.

Gjenopprette filer med Norton Business Suite Autokjør gjenoppretting

Velge en målplassering for gjenoppretting

Velge filer som skal gjenopprettes

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958542_N360_Business_CC_2014_no_no