Velge plassering for sikkerhetskopier

Norton kan sikkerhetskopiere filene dine til mange forskjellige slags lagringsplasser. Hastigheten, sikkerheten og størrelsen på sikkerhetskopieringen avhenger av hvilken plassering du velger. Det finnes ikke én sikkerhetskopiplassering som er best i alle situasjoner og for alle brukere.

Du kan velge blant lagringsplassene som Norton tilbyr deg, som plassering for sikkerhetskopier. Disse avhenger av datamaskinen og tilkoblete enheter. Bruk opplysningene i følgende tabell til å velge en plassering som stemmer best overens med dine behov angående sikkerhet, hastighet og lagringskapasitet:

C: (Lokal, fast stasjon)

Dette valget sikkerhetskopierer filene til en egen mappe på C-stasjonen på PC-en. Sikkerhetskopiering til stasjon C er enkelt og raskt, og begrenses bare av hvor mye ledig plass du har på stasjonen. Du kan kjøre automatisk sikkerhetskopiering med dette valget. Sikkerhetskopiering til stasjon C er en enkel sikkerhetskopimåte, men den er ikke videre sikker. Mekaniske problemer med stasjonen kan skade både de opprinnelige filene og sikkerhetskopiene. Hvis du bruker stasjon C til raske, automatiske sikkerhetskopier, bør du også av og til sikkerhetskopiere filene til en annen stasjon eller plassering.

Annen intern eller ekstern stasjon

Dette valget gir raske, enkle sikkerhetskopier. Du kan kjøre automatiske sikkerhetskopieringer, og du har alltid tilgang til de sikkerhetskopierte filene såfremt stasjonen er tilkoblet datamaskinen.

Selv om det er sikrere å bruke en annen stasjon enn å bruke stasjon C, vil dataene likevel være utsatt for maskinvarefeil som kan oppstå.

Hvis du velger å sikkerhetskopiere til en annen stasjon, bør du sikkerhetskopiere til en annen plassering av og til i tillegg til en annen stasjon.

Nettverksstasjon

Du kan bruke dette valget hvis datamaskinen er tilkoblet et lokalt nettverk som har en lagringsplass som du har tilgang til. Avhengig av nettverkshastigheten kan dette alternativet være nesten like raskt som sikkerhetskopiering til en intern eller ekstern stasjon.

Du kan bruke dette valget hvis datamaskinen er tilkoblet et lokalt nettverk med en lagringsplass som du har tilgang til.

Hvis du vil sikkerhetskopiere til en ekstern nettverksstasjon, må du "kartlegge" den eksterne nettverksstasjonen til datamaskinen. Når du kartlegger en stasjon, må du også angi en stasjon-bokstav.

Flash-stasjon og flyttbare lagringsenheter, inkludert iPod

Flash-stasjoner og andre enheter for datalagring som er tilkoblet datamaskinen, kan også brukes som plassering for sikkerhetskopier.

Norton viser slike enheter som eksterne diskstasjoner. Hvis du har en slik enhet som alltid er tilkoblet PC-en, kan du bruke den til automatisk sikkerhetskopiering.

Mengden lagringsplass som er tilgjengelig på disse enhetene er vanligvis mindre enn en harddisk. Hvis du bruker en flash-stasjon til sikkerhetskopiering, bør du også sikkerhetskopiere filene til en annen lagringsplass av og til.

Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Velge plassering for sikkerhetskopier

1. Du må passe på at enheten du vil sikkerhetskopiere til, er tilkoblet datamaskinen og slått på.

2. Gå til hovedvinduet i Norton og klikk på Sikkerhetskopiering. Deretter klikker du på Sikkerhetskopisett.

3. I kategorien Hvor velger du plasseringen og enheten du vil at sikkerhetskopiene skal lagres på.

Hvis enheten eller plasseringen du ønsker, ikke vises på listen, klikker du på Oppdater liste.

4. Klikk på Lagre innstillinger.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958527_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 14/09/2017