Velge plassering for sikkerhetskopier

Norton 360 Online tilbyr mange typer lagringssteder for sikkerhetskopiene dine. Du kan velge et annet sted hvis sikkerhetskopien din trenger endringer, eller hvis du vil lagre sikkerhetskopiene på flere steder for å få mer sikkerhet.

Slik velger du plassering for sikkerhetskopien:

1. Du må passe på at enheten du vil sikkerhetskopiere til, er tilkoblet datamaskinen og slått på.

2. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering, og deretter Administrer sikkerhetskopisett.

3. I kategorien Hvor velger du plasseringen og enheten du vil at sikkerhetskopiene skal lagres på.

Hvis enheten eller plasseringen du ønsker, ikke vises på listen, klikker du på Oppdater liste.

4. Klikk på Lagre innstillinger.

Om sikkerhetskopiplassering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958527_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/09/2011