Om sikkerhetskopiering

En av de viktigste måtene du kan beskytte verdifull informasjon på PCen på, er å sikkerhetskopiere filene dine regelmessig. Dersom du mister data, kan du gjenopprette dem igjen ved hjelp av Norton 360 Online. Det kan f.eks. hende at du ved et uhell sletter en viktig fil, eller at PCen får et maskinvareproblem som fører til sletting av noen filer. I slike tilfeller kan du gjenopprette de tapte filene fra sikkerhetskopien.

Du kan også bruke sikkerhetskopiering til å forhindre at harddisken på datamaskinen fylles opp av gamle filer som brukes sjelden. Når du har sikkerhetskopiert disse filene, kan du fjerne dem fra datamaskinen og gjenopprette dem senere hvis du skulle få behov for å bruke dem igjen.

Med Norton 360 Online kan du enkelt sikkerhetskopiere filer til ethvert medium som Windows gjenkjenner som en skrivbar stasjon. Målet for sikkerhetskopien kan være en ekstern stasjon, nettverksmapper, CD, DVD, Blu-ray-plate, iPod, flash-enhet, kameraer, smarttelefoner og en mengde andre enheter.

Norton 360 Online viser status for hver sikkerhetskopierte fil via ikontildekking og i kategorien Sikkerhetskopi på siden Egenskaper. Ikontildekkingen for en fil viser sikkerhetskopieringsstatus for beskyttede filer. Du kan se detaljer som siste sikkerhetskopiering for hvert sikkerhetskopisett i kategorien Sikkerhetskopi i filens egenskaper. Du kan slå av disse alternativene hvis du ikke vil se ikontildekking og sikkerhetskopidetaljene.

Uansett hvilken metode du velger for sikkerhetskopiering, kan du alltid legge til eller fjerne elementer fra settene med filer som du velger å sikkerhetskopiere. Du kan legge til og fjerne enkeltfiler i sikkerhetskopisett med menyen som kommer opp når du høyreklikker på en fil.

Om forberedelser til sikkerhetskopiering

Opprette nytt sikkerhetskopisett

Sikkerhetskopiere filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958518_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011