Totalbeskyttelse

Norton tilbyr omfattende beskyttelse av datamaskinen, inkludert antivirusprogrammer og beskyttelse mot spionprogrammer, beskyttelse mot identitetstyveri på nettet, sikkerhetskopiering og datamaskinoptimalisering. Den tilbyr fullstendig beskyttelse mot mange forskjellige trusler, slik at du er fri til å arbeide og ha det gøy på datamaskinen.

Etter at Norton er installert, trenger du ikke gjøre noe mer for å være beskyttet. Men du kan også tilpasse brannmur- og reklameprogrambeskyttelsen samt sette opp din egen tidsplan for automatiske aktiviteter i Norton.

Norton er gruppert i følgende fire beskyttelseskategorier:

Sikkerhet

Blokkerer og fjerner virus og spionprogrammer fra e-post og nedlastede områder, beskytter mot nye trusler, søker, renser e-postvedlegg og sikrer tilkoblinger og dataoverføringer mellom datamaskinen og Internett.

Identitet

Hjelper til å beskytte mot identitetstyveri, verifiserer at nettsteder er ekte.

Sikkerhetskopi

Sikkerhetskopierer alle de viktige filene dine til flere lagringsplasser.

Ytelse

Finner og reparerer vanlige problemer for datamaskiner, rydder opp i uønskede informasjonskapsler og filer, og defragmenterer harddisken slik at datamaskinens ytelse er best mulig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958241_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016