Om totalbeskyttelse

Norton Business Suite tilbyr omfattende beskyttelse av PCen, inkludert virus- og spionvarebeskyttelse, beskyttelse mot identitetstyveri på Internett, sikkerhetskopiering og PC-optimalisering. Den tilbyr fullstendig beskyttelse mot mange forskjellige trusler, slik at du kan arbeide og ha det gøy på datamaskinen uten å bekymre deg.

Når du har installert Norton Business Suite og satt opp en målplassering for lagring av sikkerhetskopier, gjør programmet resten. Du trenger ikke å gjøre noe mer for å beskytte deg. Men du kan også tilpasse brannmur- og reklameprogrambeskyttelsen samt sette opp din egen tidsplan for automatiske aktiviteter i Norton Business Suite.

Norton Business Suite er gruppert i følgende fire beskyttelseskategorier:

Sikkerhet

Blokkerer og fjerner virus og spionprogrammer fra e-post og nedlastede områder, beskytter mot nye trusler, søker, renser e-postvedlegg og sikrer tilkoblinger og dataoverføringer mellom datamaskinen og Internett.

Identitet

Hjelper til å beskytte mot identitetstyveri, verifiserer at nettsteder er ekte.

Sikkerhetskopi

Sikkerhetskopierer alle de viktige filene dine til flere lagringsplasser.

Optimalisering

Finner og reparerer vanlige problemer for datamaskiner, rydder opp i uønskede informasjonskapsler og filer, og defragmenterer harddisken slik at datamaskinens ytelse er best mulig.

Om Norton Business Suite-søk

Om beskyttelse av sensitive data

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958241_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 13/05/2013