Om løsing av tilkoblingsproblemer

Norton-produktet ditt bruker en Internettforbindelse til å støtte mange av beskyttelsesfunksjonene. Hvis du bruker en proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton-produktet. Du kan konfigurere proxy-innstillinger for nettverk i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett etter at du har installert Norton-produktet, kan du bruke Støtte-funksjonene til å hjelpe deg med feilsøking for tilkoblingsproblemet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958235_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/01/2016