Om løsing av tilkoblingsproblemer

Norton 360 Online bruker en Internett-tilkobling til å støtte mange av beskyttelsesfunksjonene. Hvis du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton 360 Online. Du kan konfigurere proxy-innstillinger for nettverk i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett etter at du har installert Norton 360 Online, kan du kontakte Internett-leverandøren for å få hjelp.

Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Om proxy-innstillinger for nettverk

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958235_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011