Om løsing av tilkoblingsproblemer

Norton Business Suite bruker en Internett-tilkobling til å støtte mange av beskyttelsesfunksjonene. Hvis du bruker proxy-server til å koble deg til Internett, må du angi proxy-innstillingene for Norton Business Suite. Du kan konfigurere proxy-innstillinger for nettverk i vinduet Administrasjonsinnstillinger.

Hvis du ikke kan koble deg til Internett etter at du har installert Norton Business Suite, kan du kontakte Internett-leverandøren for å få hjelp.

Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Om proxy-innstillinger for nettverk

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958235_N360_Business_CC_2014_no_no
Sist endret: 13/05/2013