Hvordan kjøre Norton LiveUpdate manuelt

Symantec anbefaler at du kjører LiveUpdate regelmessig i følgende tilfeller:

• Hvis du hr skrudd av valget Automatisk LiveUpdate

• Hvis datamaskinen ikke er koblet til Internett i lange perioder.

For å kjøre LiveUpdate må du ha et gyldig abonnement og en Internett-forbindelse.

Slik kjører du LiveUpdate manuelt

1. Dobbeltklikk på Sikkerhet og deretter på LiveUpdate i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. Når LiveUpdate er ferdig, klikker du på OK i vinduet Norton LiveUpdate.

Konfigurere proxy-innstillinger for nettverket

Om Norton LiveUpdate

Sjekker datoen for den nyeste beskyttelsesoppdateringene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958232_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 07/01/2015