Effektiv optimalisering

Norton optimerer datamaskinens permanente disk automatisk etter behov, og krever ikke at du gjør noe for at oppgaven skal utføres. Men du kan ta i bruk rutiner som kan hjelpe Norton med å utføre automatisk optimalisering på en mer effektiv måte.

De følgende fremgangsmåtene kan gjøre automatisk optimalisering mer effektivt:

La fra tid til annen datamaskinen din stå på mens du ikke bruker den

Norton utfører diskoptimalisering når datamaskinen er ledig. Hvis du slår av datamaskinen hver gang du er ferdig med å arbeide, kan ikke Norton utføre automatisk optimalisering. Hvis du skrur av datamaskinen mens optimaliseringen pågår, starter Norton optimeringsprosessen på nytt når du skrur på datamaskinen igjen.

Sett opp en tidsplan for optimalisering

Norton optimerer automatisk harddisken etter behov. Du kan også angi flere tidsplaner for optimalisering.

Fjern store filer du ikke trenger lenger

Store filer er ofte mer fragmenterte enn mindre filer. Disse fragmenterte filene påvirker ytelsen til datamaskinen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958042_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016