Om effektiv bruk av optimalisering

Norton 360 Online optimaliserer datamaskinens permanente disk automatisk etter behov, og krever ikke at du gjør noe for at oppgaven skal utføres. Men du kan ta i bruk rutiner som kan hjelpe Norton 360 Online med å utføre automatisk optimalisering på en mer effektiv måte.

De følgende fremgangsmåtene kan gjøre automatisk optimalisering mer effektivt:

La fra tid til annen datamaskinen stå på mens du ikke arbeider

Norton 360 Online utfører diskoptimalisering når datamaskinen er inaktiv. Hvis du slår av datamaskinen hver gang du er ferdig med å arbeide, kan ikke Norton 360 Online utføre automatisk optimalisering. Hvis du skrur av datamaskinen mens optimaliseringen pågår, starter Norton 360 Online optimaliseringsprosessen på nytt når du skrur på datamaskinen igjen.

Sett opp en tidsplan for optimalisering

Norton 360 Online optimaliserer automatisk harddisken etter behov. Du kan også angi flere tidsplaner for optimalisering.

Fjern store filer du ikke trenger lenger

Store filer er ofte mer fragmenterte enn mindre filer. Disse fragmenterte filene påvirker ytelsen til datamaskinen.

Planlegging av sikkerhets- og ytelsessøk

Optimalisere permanente disker manuelt

Om effektiv bruk av optimalisering

Om PC-optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958042_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011