Om effektiv bruk av optimalisering

Norton Business Suite optimaliserer datamaskinens permanente disk automatisk etter behov, og krever ikke at du gjør noe for at oppgaven skal utføres. Men du kan ta i bruk rutiner som kan hjelpe Norton Business Suite med å utføre automatisk optimalisering på en mer effektiv måte.

De følgende fremgangsmåtene kan gjøre automatisk optimalisering mer effektivt:

La fra tid til annen datamaskinen stå på mens du ikke arbeider

Norton Business Suite utfører diskoptimalisering når datamaskinen er inaktiv. Hvis du slår av datamaskinen hver gang du er ferdig med å arbeide, kan ikke Norton Business Suite utføre automatisk optimalisering. Hvis du skrur av datamaskinen mens optimaliseringen pågår, starter Norton Business Suite optimaliseringsprosessen på nytt når du skrur på datamaskinen igjen.

Sett opp en tidsplan for optimalisering

Norton Business Suite optimaliserer automatisk harddisken etter behov. Du kan også angi flere tidsplaner for optimalisering.

Fjern store filer du ikke trenger lenger

Store filer er ofte mer fragmenterte enn mindre filer. Disse fragmenterte filene påvirker ytelsen til datamaskinen.

Planlegging av sikkerhets- og ytelsessøk

Optimalisere permanente disker manuelt

Om effektiv bruk av optimalisering

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958042_N360_Business_CC_2014_no_no