Optimalisere permanente disker manuelt

Optimalisering av datamaskinens permanente disker kan forbedre ytelse og pålitelighet. Norton sjekker de permanente diskene automatisk etter fragmentering, og optimaliserer dem hvis de er mer enn 10 prosent fragmentert. Du kan alltid kontrollere de nyeste rapportene for å se om optimalisering er nødvendig.

Diskoptimalisering kan kun kjøres når disken har mer enn 15 prosent ledig plass.

Enkelte programmer, som filmredigeringsprogrammer eller programmer som krever mye diskplass, kan fungere mer effektivt hvis diskene er optimalisert. Hvis du foretrekker å ikke vente til produktet utfører automatisk optimalisering, kan du optimere diskene manuelt.

SSD-stasjoner (Solid State Drive) blir bare defragmentert under diskoptimaliseringsprosessen i Windows 8 eller nyere operativsystem.

Optimalisere permanente disker manuelt

1. Dobbeltklikk på Ytelse og deretter på Optimaliser disk i hovedvinduet til Norton.

2. Når installeringen er fullført, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958039_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016