Optimalisere permanente disker manuelt

Optimalisering av PCens permanente disker kan forbedre ytelse og pålitelighet. Norton 360 Online sjekker de permanente diskene automatisk etter fragmentering, og optimaliserer dem hvis de er mer enn 10 prosent fragmentert. Du kan alltid kontrollere de nyeste rapportene for å se om optimalisering er nødvendig.

Diskoptimalisering kan kun kjøres når disken har mer enn 15 prosent ledig plass.

Enkelte programmer, som filmredigeringsprogrammer eller programmer som krever mye diskplass, kan fungere mer effektivt hvis diskene er optimalisert. Hvis du foretrekker å ikke vente til Norton 360 Online utfører automatisk optimalisering, kan du optimalisere diskene manuelt.

Diskoptimalisering kjører ikke på PCer med SSD-disk.

Slik optimaliserer du diskene manuelt

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-optimalisering og deretter Kjør diskoptimalisering.

2. Når aktiviteten er fullført, klikker du på Lukk i vinduet Optimalisering.

Vise detaljer for beskyttelsesfunksjoner

Om disk- og filfragmentering

Om opprydding i diskrot

Om PC-optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958039_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011