Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Ved en opprydding søkes det gjennom PCens harddisk etter midlertidige og ubrukte filer, som fjernes for å forbedre ytelsen og frigjøre plass. Norton 360 Online fjerner automatisk midlertidige og ubrukte filer fra datamaskinen.

Ulike aktiviteter, f.eks. mye surfing på nettet og mange programinstalleringer, produserer midlertidige filer. Du kan kjøre en manuell opprydding for å fjerne disse midlertidige filene øyeblikkelig.

Slik rydder du opp på datamaskinen

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på PC-optimalisering og deretter Kjør filopprydding.

2. Når aktiviteten er fullført, klikker du på Lukk i vinduet Optimalisering.

Om opprydding i diskrot

Kjøre registeropprydding

Om PC-optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958036_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011