Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Ved en opprydding søkes det gjennom PCens harddisk etter midlertidige og ubrukte filer, som fjernes for å forbedre ytelsen og frigjøre plass. Norton Business Suite fjerner automatisk midlertidige og ubrukte filer fra datamaskinen.

Ulike aktiviteter, f.eks. mye surfing på nettet og mange programinstalleringer, produserer midlertidige filer. Du kan kjøre en manuell opprydding for å fjerne disse midlertidige filene øyeblikkelig.

Slik rydder du opp på datamaskinen

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Optimalisering, og deretter Kjør filopprydding.

2. Når aktiviteten er fullført, klikker du på Lukk i vinduet Optimalisering.

Om opprydding i diskrot

Kjøre registeropprydding

Om optimalisering

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6958036_N360_Business_CC_2014_no_no