Rydd opp diskrot

Over tid kan datamaskinens permanente disk samle opp mange midlertidige og unødvendige filer. Etter noe tid kan disse filene redusere tilgjengelig plass på disken betydelig, og påvirke datamaskinens ytelse. Norton rydder opp i oppsamlet diskrot automatisk.

Midlertidige filer som roter til datamaskinen din, kan komme fra følgende kilder:

Programvareinstallasjoner

Når du installerer programvare på datamaskinen, oppretter installasjonsprosessen midlertidige filer som del av denne prosessen. I enkelte tilfeller er det mulig at installasjonsprogrammet ikke fjerner disse midlertidige filene når installeringen er fullført.

Nettlesing

Når du ser på en nettside, laster nettleseren ned teksten og grafikken som utgjør innholdet på siden. Når du går bort fra siden, kan det hende at nettleseren legger igjen det nedlastede innholdet på datamaskinen. Dette nedlastede innholdet gjør det raskere å vise nettsiden neste gang du besøker den. Disse nettleserfilene samles opp over tid.

Programfeil

Ved normal kjøring oppretter enkelte programmer midlertidige filer som forbedrer effektiviteten mens du arbeider. Hvis et program avsluttes uventet grunnet en programvarefeil, kan disse midlertidige filene bli lagt igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958033_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016