Om opprydding i diskrot

Over tid kan datamaskinens permanente disk samle opp mange midlertidige og unødvendige filer. Etter noe tid kan disse filene redusere tilgjengelige plass på disken betydelig, og påvirke PCens ytelse. Norton Business Suite rydder opp i oppsamlet diskrot automatisk.

Midlertidige filer som roter til PCen, kan komme fra følgende kilder:

Programvareinstallasjoner

Når du installerer programvare på datamaskinen, oppretter installasjonsprosessen midlertidige filer som del av installeringsprosessen. I enkelte tilfeller er det mulig at installasjonsprogrammet ikke fjerner disse midlertidige filene når installeringen er fullført.

Nettlesing

Når du ser på en nettside, laster nettleseren ned teksten og grafikken som utgjør innholdet på siden. Når du går bort fra siden, kan det hende at leseren legger igjen det nedlastede innholdet på PCen. Dette innholdet gjør det raskere å vise nettsiden neste gang du besøker den. Disse nettleserfilene samles opp over tid.

Programfeil

Ved normal kjøring oppretter enkelte programmer midlertidige filer som forbedrer effektiviteten mens du arbeider. Hvis et program avsluttes uventet grunnet en programvarefeil, kan disse midlertidige filene bli lagt igjen.

Kjøre et søk for å rydde opp i diskrot

Om disk- og filfragmentering

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958033_N360_Business_CC_2014_no_no