Trusseltyper

Trusler består av programvare som har til hensikt å ødelegge, endre, røpe eller blokkere dine data.

Trusler kan deles inn i følgende kategorier:

Virus

Virus er små programmer som fester seg i andre programmer, og som kopierer seg selv.

Ormer

Ormer kopierer på lignende vis som virus seg selv fra datamaskin til datamaskin, men de fester seg ikke i andre programmer.

Trojanere

Dette er destruktive programmer som utgir seg for å være en annen type program, men som forårsaker skader når de kjøres.

Norton 360 Online gjennomsøker datamaskinen etter virus, ormer, trojanere og annen tilsiktet skadelig programvare. Programmet overvåker også Internett-tilkoblingen slik at det kan beskytte deg mot Internett-baserte trusler som utnytter programvaresvakheter.

Risikotyper

Virustyper

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6958027_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011